Dag 31 - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Lisanne Ee - WaarBenJij.nu Dag 31 - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Lisanne Ee - WaarBenJij.nu

Dag 31

Door: Lissie

Blijf op de hoogte en volg Lisanne

22 Februari 2012 | Verenigde Staten, Miami Beach

na een geweldig weekend orlando moest ik vandaag weer gewoon naar school..
maar daar dacht mn telefoon anders over..
bleek mn tijd van mn telefoon ineens een uur achter te lopen, hoe dit kon, geeeeeen idee.. dus ik was een uur te laat in de les..
maargoed, daar deed micheal niet moeilijk over we waren met 4 vd 14 waar de rest was, tja op t strand :P
maar wat een excuus ik weet niet hoelaat het is, ik heb 2 verschillende tijden :P hahahahaha LOL is weer is wat anders ik stond voor de lift te wachten :P hahahaha

dus na 1,5 ur les gehad te hebben, weer lekker pauze tot 4 uur.
maar wat was ik moe.. viel bijna in slaap..
maargoed. toen ff lekker zitten skypen..
en mn financien bijgewerkt.. hihihihi

mijn schedule voor komende week is al 2 x veranderd, als t goed is gaat iedereen een level omhoog, maar ik weet het niet zeker omdat ik pas 2 weken in dit level zit. maargoed.. morgen ochtend weer even kijken wat mn schedule is. want het kan elke moment weer veranderen.....

maar mijn attendance voor deze eerste 4 weken is: 100% - 100% - 100% - 93% je moet minimaal 80% hebben per week dus dat zit wel goed..

ik ben tr wel erg lekker verkleurd in de parken.. hihihihi mn gezicht heeft een lekker kleurtje gekregen, nu de rest nog =p

ik gaat zo maar even mn fotos uploaden op facebook. dus die kunnen jullie ook weer ff bekijken morgen.. =D

ik hoop jullie nu weer een beetje bijgeklets te hebben.....

1ste maandje is alweer voorbij..
nog 2 te gaan.. =D

tot snel..
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 23 Februari 2012 - 20:01

Astrid:

Hey nichtje!

Leuk om steeds weer je verhalen te lezen! Zo blijven we toch een beetje op de hoogte van wat je daar allemaal mee maakt :).

Xx as