Dag 33 - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Lisanne Ee - WaarBenJij.nu Dag 33 - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Lisanne Ee - WaarBenJij.nu

Dag 33

Door: Lissie

Blijf op de hoogte en volg Lisanne

23 Februari 2012 | Verenigde Staten, Miami Beach

zo vandaag zat ik dus in t goede level.
heb vandaag echt wat geleerd naar mijn idee, hahahaha
wanneer je wel en geen comma's moet gebruiken in een zin, dit wist ik niet eens in het nederlands :P

deze ochtend ging snel voorbij.
iig mn 1ste uur dan, daarna ff uurtje met jill weggeweest om broodje te halen en lekker ff in t zonnetje gelegen by het zwembad.
daarna hadden we weer les.
dat uur ging ook lekker snel, we deden een spel. 1 iemand moest opschrijven, 1 iemand moest een zin lezen en doorvertellen aan de schrijver, en dat in volle vaart steeds iemand anders..
kijken wie het snelst en de minste fouten maakten..

daarna had ik 3 uur pauze, dus toen ben ik met jill ff lekker langs de winkeltjes gegaan, en een hapje gegeten en gedronken, lekker zeg zn salade. jaja ik eet salade's hier, want van dat gevangenis eten in de kantine elke dag hetzelfde is ook niet alles........

mjaa om 4 uur weer les.
dus braaf naar de les gegaan..
en nu dus ff jullie op de hoogte houden, want ik zit nog vol van dat eten van vanmiddag :-)

straks denk ik maar even wat huiswerk maken voor morgen..
jaja HUISWERK MAKEN !!!!!!! =p
ik lig hier niet alleen maar in de zon te bakken..

maar jill en ik hebben besloten dat we nog wel erg wit zijn, en dat we dus zaterdag & zondag van 10 tot 6 in de zon gaan liggen bakken op t strand... :P hihihihihi

tot morgen!!