Dag 49 & Dag 50 & Dag 51 weekendje met papa & mama - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Lisanne Ee - WaarBenJij.nu Dag 49 & Dag 50 & Dag 51 weekendje met papa & mama - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Lisanne Ee - WaarBenJij.nu

Dag 49 & Dag 50 & Dag 51 weekendje met papa & mama

Door: Lissie

Blijf op de hoogte en volg Lisanne

22 Maart 2012 | Verenigde Staten, Miami Beach

zaterdag.

vandaag kwamen papa en mama mij om 9 u ophalen, we gingen naar de boston red sox springtraining. een hele rid. zn 3u rijden.
maar eerst gingen we nog langs een indianen dorp in de everglades waar de krokodillen leven.
kwamen we onderweg ineens een giga krokodil tegen die had de auto die erbij stond aangereden.
dan schrik je je toch ook dood, als zn beest ineens oversteekt.
na een tijdje ergens even ontbeten bij zn indiaans wegrestaurantje. en daarna verder gereden.
aan dat restaurantje lag een moeras daar zag je de krokodillen gewoon in liggen, toch bizar zo dichtbij. njaa okee niet te dichtbij komen natuurlijk.

uiteindelijk kwamen we bij een indainanen dorpje. dus wij daar naar binnen. zijn we binnen bleek het dezelfde te zijn als 8 jaar geleden.. hahahahaha uit alle dorpen kiezen wij weer dezelfde uit.
dus ik heb weer een foto met een krokodil in mn handen, dus even de verschillen bekijken van toen en nu =p

daarna zijn we verder gereden naar ford myers.
komen we aan, is het het oude stadion, zijn ze verhuids dus wij roland het nieuwe adres op laten zoeken.
uiteindelijk bij de goede aangekomen te zijn bleken alle kaarten uitverkocht. dus dan maar ff in de shop kijken en bij de training.
daarna zijn we naar het hotel gereden.
tja je zit bij de mexicaanse golf. dus niet bepaald luxe. mjaa t was voor 1 nacht.

we zijn die avond nog even naar de sportetortithy gegaan .. een giga sportwinkel.
dus even ingeslagen.. hahahaha

zondag.
we gingen shoppen in de sawgrassmall..
nou de afgelopen jaren hebben ze er een heel groot deel bijgebouwd, dus we hebben niet eens alle winkels kunnen zien..
van 12 tot 8 rondgelopen in de mall , tja dan ben je wel uitgeput.

dus wij doorgereden naar florida city naar hetzeflde hotel als waar mattijs en ik zitten over 4 weken.

maandag
na een heerlijke nacht gehad te hebben in een heerlijk kingsize bed (weer is wat anders dan dat krakkemikkige bedje van mij) brachten papa en mama mij terug naar school, want ik had gewoon weer les.
njaa les. we zaten met 2 leerlingen in de les, want iedereen uit mijn klas heeft springbreak. vanaf morgen in een andere klas voor 2 weken..

• 22 Maart 2012 - 18:15

Jose:

Sorry. Foutje. Je ouders zijn pas 6 dagen terug en geen 10 dagen.